Szolgáltatások

Windsportclub

Az egyesület a megalakulása óta a legeredményesebb egyesületek közé tartozik. Célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük a szörf sportágat, megnöveljük a hazai szörf versenyzők létszámát, és nemzetközi szinten is eredményes versenyzőket neveljünk. Az egyesület legjobb szörföseit Gádorfalvi Áron készíti fel a szörf versenyzés kihívásaira. Várunk minden fiatal sportolót, aki szeretne megismerkedni a szörf versenyzéssel.

Írjatok nekünk, és hamarosan felkeresünk titeket!

info@windsportclub.hu

Windsurfshop

Szörf boltunk elsősorban a gyerek és tanuló felszerelésekre specializálódott, de folyamatosan bővítjük kínálatunkat.

SUP és WINDSUP deszkák nagy választéka is megtalálható.

Az összes felszerelést kilehet próbálni a windsurf camp központjában. Plage-On Panzióban (8600 Siófok, Sirály utca 8.)

Windsurfcamp

Ha már eleget néztél szörfös videókat, a fürdőkád kicsinek bizonyul az éles gyakorlásra, így szeretnél részese lenni egy szuper szörf tábornak, akkor a lehető legjobb helyen jársz. Ha nem tudsz szörfözni azért, ha pedig tudsz, azért nem hagyhatod ki a Windsurf Camp táborát. Idén is megrendezzük nyári szörf táborainkat.

Oktatói csapatunk több mint 11 éves tapasztalattal, és több mint 1000 élménnyel teli, boldog táborozóval a háta mögött vár idén Téged is. Garantált tudás, fiatalos csapat, akik gondoskodnak a felejthetetlen élményekről és a legtutibb nyári buliról.

Ha szeretnél a lehető leggyorsabban megtanulni szörfözni, vagy a meglévő tudásodat tovább bővíteni, ha szeretnél a legjobbaktól tanulni, akkor a legjobb helyen jársz. Táborainkban kicsiktől a nagyokig, kezdőktől a profikig, egyéni oktatástól csoportos oktatásig mindenkinek lehetősége van, hogy elsajátítsa a szörf rejtelmeit, óriási élményekkel gazdagodjon. Ha kedvet kaptál a Windsurf Camp táborához, nincs más dolgod, mint kitölteni a jelentkezési lapunkat honlapunkon vagy személyesen, eljönni a táborba, tanulni és jól érezni magad! A többiről mi gondoskodunk! 

A szakmai minőséget a sokszoros Magyar bajnok és 6-szoros olimpikon, Gádorfalvi Áron garantálja.

Ne maradj le az újdonságainkról,

iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médián is!

  • vissla
  • sisstrevolution
  • TIKI sails
  • gunsails
  • AHD
  • unifiber