Hírek

Szent István Kupa 2022.

Szent István Kupa 2022.

A Szent István Kupával véget ért a 2022-es Magyar versenyszezon. Techno és Raceboard osztályokban sikerült 3 futamot lebonyolítani. Szombaton frissebb szélben 2, míg vasárnap 1 futam volt. Sajnos a Foil osztályokban nem sikerült versenyt rendezni, a kis szél miatt. Az U13-as kategóriában Gádorfalvi Dalma 2. helyen zárt. A szombati gyengébb teljesítménye után vasárnap remekelt. Tamássy Balázs élete első „nagypályás” versenyén, szombaton még csak ismerkedett a bólyákkal, de vasárnap egy 4. hellyel megmutatta tudását. Ákos Tamás sajnos csak a vasárnapi futamon tudott részt venni, ott 5. helyen zárt. Raceboard osztályban remekeltek versenyzőink, Gádorfalvi Luca 2., Gádorfalvi Károly a 3. helyen végzett. Gratulálunk mindenkinek! Eredmények itt: https://hwa.hu/.../Szt.%20Istv%C3%A1n%20Kupa%20eredm%C3... #windsurfshophungary #windsurfcamp #windsurf #WSC #windsportclub
A Két Gádorfalvi Tokyoban ismét együtt állhat rajthoz

A Két Gádorfalvi Tokyoban ismét együtt állhat rajthoz

A Wind Sport Club versenyzői mindent megtesznek, hogy sikerüljön a nagy bravúr. Sydney (2000) után Tokyóban is van esély rá, hogy Gádorfalvi Luca és Gádorfalvi Áron is részt vegyen az olimpián.

Gádorfalvi Luca 2020-ban magabiztos versenyzéssel a második helyen végzett a Magyar Bajnokságban, ezzel kivívta a válogatottságot, ahol az olimpiai osztályban csak két női és két férfi versenyző szerepelhet. Ezzel Luca a második számú versenyző Magyarországon az RSX olimpiai osztályban. Így joggal gondoltuk, hogy egyértelműen ő lesz a tartalék az olimpián. Ha Cholnoky Sára bármi ok miatt nem tud elindulni az olimpián, úgy Luca veheti át a helyét.

Valami ok folytán a szövetségi kapitány, Utassy Loránd mégis a saját egyesületébe leigazolt versenyzőnőt jelölte meg tartaléknak az olimpiai játékokra. Ezt a döntését az elnökség egyhangúan fogadta el. Értetlenül szemléljük az eseményeket. A Szörf Szövetségnek írt levelünkre még nem kaptunk választ, hogy hogyan fordulhatott elő ez az igazságtalanság, de bízunk benne, hogy vizsgálat fog indulni az ügyben és nem fogják eltusolni.

Gádorfalvi Áron pedig 2. helyen áll a nemzetek várólistáján, amivel jó esélye van, hogy kvótát szerezzen.

Bízunk benne, hogy a jövőben is minden olimpián szurkolhatunk egyesületünk versenyzőinek!

2020. WSC szörftábor

2020. WSC szörftábor

2020-ban is megrendezésre kerülnek a Wind Sport Club szervezésében a Windsurf Camp táborai. Várunk mindenkit szeretettel egész nyáron a szörftáborainkban.Ha nem szeretnél intenzív 5 napos szörfözést, akkor gyere egyéni szörf oktatásra és próbáld ki a szörfözést.

2020. Windsurf Camp - Szörftábor

2020. Windsurf Camp - Szörftábor

Elkezdődött a jelentkezés a 2020-as szörftáborokra.

Az előjelentkezési kedvezményt (10 000 Ft) május 1-ig lehet igénybe venni.

További kedvezményeket keresd a honlapon.

Szörfoktatás

Szörfoktatás

2019-ben is várunk minden szörfözni vágyó sportolót egyéni szörf oktatásra, akinek nincsen ideje részt venni szörftáborainkban.

Nyári szörftáborok

Nyári szörftáborok

Az idei szezonban is várunk szeretettel minden szörfözni vágyó tanulót. A központunknak helyt adó Plage-On Panzió teljes átalakításon esik át és bízunk benne, hogy mindenkinek tovább fokozza a táborozás élményét. Természetesen azokat, akinek nincsen ideje 5 napos táborba jönni, de szeretnének megtanulni szörfözni, várjuk szeretettel az egyéni szörf oktatásainkon.

Elindult a jelentkezés a szörftáborokba

Elindult a jelentkezés a szörftáborokba

A 2019-es szezonban is mindenkit várunk nagy szeretettel.

Ne maradj le az újdonságainkról,

iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médián is!

  • O'Neill
  • Plage-on Hostel
  • TIKI sails