Videók

2019 WSC Kupa - Gyerek Magyar Bajnokság

A Wind Sport Club 3. alkalommal rendezte meg a WSC Kupát. Minden évben Magyarország legjobb fiatal szörfösei mérik össze tudásukat. Jó látni, hogy egyre több egyesületben elindult a versenyző képzés, és ezáltal az új szörfös generációnak jobb lehetőségei lesznek a fejlődéshez. Köszönjük, hogy eljöttetek! Jövőre folytatjuk. Gratulálunk mindenkinek a teljesítményéhez!

WSC kupa 2018

2018-ban második alkalommal került megrendezésre a Wind Sport Club kupa. Jó volt látni, hogy egyre több fiatal kezdi el ezt a szép sportágat. Az ilyen jellegű gyerekversenyeken szembesülnek a fiatalok azzal, hogy a szörf versenysport nem abból áll, hogy ide oda szörfözgetünk, hanem komoly taktikai és technikai felkészültséggel kell rendelkezni. Köszönjük azoknak akik vették a fáradságot és eljöttek.

2017 WSC Kupa - Gyerek Magyar Bajnokság

A Wind Sport Club adott otthont 2017-ben az első alkalommal megrendezésre kerülő U13-as Szörf Magyar Bajnokságnak. Nagy örömünkre nagy érdeklődés övezte a versenyt, hiszen 20 versenyző, 7 egyesületből nevezett. Reméljük, egyre több fiatal próbálja ki a szörf versenyzést.

Ne maradj le az újdonságainkról,

iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médián is!

  • O'Neill
  • Plage-on Hostel
  • TIKI sails