Videók

2022. WSC Kupa - Open Kid Magyar bajnokság 2. forduló

2022. augusztus 13-án a WSC Kupával befejeződött az Open Kid Magyar Bajnokság. A versenysorozat második fordulóján az erős szél és a hűvösebb időjárás dominált, ezért az U9 és U11 osztályokban csak 3 futamot rendeztünk, míg az U13-as osztályban teljesítették mind az 5 tervezett futamot. A nagy széllel sok versenyző keményen küzdött a talpon maradásért. A versenyen 4 egyesületből 34 induló vett részt. Köszönjük a nevelő egyesületeknek, szülőknek a sok időt, energiát, amit a fiatalok képzésére szánnak! Reméljük, hogy az egyre növekvő versenyzői létszám még tovább gyarapszik a jövőben! Gratulálunk minden résztvevőnek!

2020. WSC Kupa - Gyerek Magyar bajnokság 2. forduló

2020-ban 4. alkalommal került megrendezésre a WSC Kupa – Gyerek Magyar Bajnokság. Az idei évben a 32 indulóval egy újabb rekordot sikerült beállítani. Nagyon örülünk neki, hogy egyre népszerűbb a fiatalok körében a szörf sportág, és egyre többen választják egész évben a szörfözést! Külön öröm számunkra, hogy idén egy egészen impozáns hellyel tudtuk megrendezni a versenyt, hiszen a Wind Sport Club új központja színvonalas környezetet biztosít a szörfözni vágyóknak. Köszönet érte a Nemzeti Sportközpontoknak és a Magyar Kajak-Kenu Szövetségnek, hogy helyet biztosítottak számunkra a héten megnyíló Siófoki Kajak-Kenu Ponton. Az időjárás nem volt ennyire kedves hozzánk, de szerencsére a rövid parti halasztás után sikerült délelőtt 3 futamot lebonyolítani gyenge szélben. Egy rövid ebédszünet után pedig még minden korosztálynak 1 futamot. Egész napra a gyenge szél volt jellemző, de ahogy az lenni szokott a szél is megérkezett a verseny után. Nagyon köszönjük a szülők, edzők fáradozásait! Reméljük, hogy mindenki jól érezte magát és jövőre ismét találkozunk! Jó felkészülést a 2021-es szezonra! WSC Eredmények: http://hwa.hu/contents/000/000/001/91...

2019 WSC Kupa - Gyerek Magyar Bajnokság

A Wind Sport Club 3. alkalommal rendezte meg a WSC Kupát. Minden évben Magyarország legjobb fiatal szörfösei mérik össze tudásukat. Jó látni, hogy egyre több egyesületben elindult a versenyző képzés, és ezáltal az új szörfös generációnak jobb lehetőségei lesznek a fejlődéshez. Köszönjük, hogy eljöttetek! Jövőre folytatjuk. Gratulálunk mindenkinek a teljesítményéhez!

WSC kupa 2018

2018-ban második alkalommal került megrendezésre a Wind Sport Club kupa. Jó volt látni, hogy egyre több fiatal kezdi el ezt a szép sportágat. Az ilyen jellegű gyerekversenyeken szembesülnek a fiatalok azzal, hogy a szörf versenysport nem abból áll, hogy ide oda szörfözgetünk, hanem komoly taktikai és technikai felkészültséggel kell rendelkezni. Köszönjük azoknak akik vették a fáradságot és eljöttek.

2017 WSC Kupa - Gyerek Magyar Bajnokság

A Wind Sport Club adott otthont 2017-ben az első alkalommal megrendezésre kerülő U13-as Szörf Magyar Bajnokságnak. Nagy örömünkre nagy érdeklődés övezte a versenyt, hiszen 20 versenyző, 7 egyesületből nevezett. Reméljük, egyre több fiatal próbálja ki a szörf versenyzést.

Ne maradj le az újdonságainkról,

iratkozz fel hírlevelünkre, és kövess minket a közösségi médián is!

  • vissla
  • sisstrevolution
  • TIKI sails
  • gunsails
  • AHD
  • unifiber